Friday, December 14, 2012

121212

Cantik sangatkan angka tu, 121212 bersamaan dengan 12/12/2012. tentu ramai sangat yang memilih tarikh ni untuk bernikah, daftar perkahwinan, melahirkan anak atau macam2 lagi yang berkaitan atau bersangkutan niat untuk mengingati tarikh atau angka cantik tu. tak kurang jugak dengan kawan Faizal ni, mengabadikan tarikh cantik ini dengan menamatkan zaman bujangnya dengan pasangannya yang berlangsung di rumah pengantin perempuan di Shah Alam.

Sebelum tu singgah dulu di Proton Service untuk tukar punat gear yang dah patah, hazab okay nak drive dalam keadaan ni. hanya 2 hari je saya bertahan, lepas tu terus pegi tukar yang baru.

 oh...baru habis hazab, dah tukar baru

Alhamdulillah kali ni perjalanan ke Shah Alam taklah seperti selalu. agak senang untuk mencari rumah pengantin. saya bukan orang yang terlalu familiar dengan Shah Alam, suruh datang sendiri gerenti tak sampai langsung. terima kasih papago :)

Sorry gambo pengantin memang takde sebab saya malas nak ambik pun ahaksss. di harap pasangan mempelai ini berkekalan bahagia sehingga ke jannah, insyaAllah

2 comments:

La dOLcE mEa_nAtt said...

ramai yang kawen kan...lega tok kadi...akhirnya termakbul jugak harapan smeua pasangan

Ann Ishak said...

alhamdulillah...