Thursday, December 6, 2012

Cameron Bharat Tea Plantation

Selepas masuk apartment, kami semua berehat dulu. saya dapatlah lelap sejam jugak sebelum keluar semula untuk cari makan.

Destinasi seterusnya, kami ke Bharat Tea Plantation...nak pekena teh dulu. mulanya plan nak pegi ladang teh yang dekat Sg Palas tu, dekat dengan apartment tapi mengenangkan jalan yang kecik dan sesak...takpe lupakan aja. di Bharat Tea Plantation ni senang nak parking kereta dan saya dah borong teh untuk di bawak balik nanti...perisa pilihan tentulah strawberry.

 
 
Gediks dulu sementara menunggu our heros pegi order minuman, tak makan apa2 pun di sini sebab lepas ni nak lunch pulak.

 
Antara minuman yang our heros order, saya tetap suka dengan teh masala ni...anak2 bila suruh turun pegi ladang teh, takde sorang pun nak layan. sah malas masing2 kan. tu pasal takde gambo dekat ladang tea tu.

 pakcik syok menikmati teh sedap...

anak terkulat2 nak minum teh yang ada serai...

12 comments:

Shalee Abdul said...

xpena lg g cameron T.T bestnyaaaa klu dpt g

Mimy Hamid said...

lokasi pertama kitaorg jejak tapi tak berjodohan nak jumpa kan...

azieazah said...

Saya harus pergi Cameron suatu hari nanti.

munna said...

baru je sekali pergi CH.... ntah bila lah nak sampai ke sana lagi

Norhafizah (Lina) said...

lama tak jumpa jom ngeteh kedai mamak.

noriece said...

tak sbr nk pg...kali ni pg 2ari..br rileks sket

Ann Ishak said...

Shalee Abdul - pegilah best tapi tak sejuk sangat waktu siangnya.

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - tulah...

Ann Ishak said...

azieazah - cepat kak

Ann Ishak said...

munna - pujuklah hubby munna pegi CH ni

Ann Ishak said...

Norhafizah - jomlah...datang dayabumi ye

Ann Ishak said...

noriece - betul tu dear, puas jalan2 tu