Saturday, December 1, 2012

Double Spicy Chicken McDeluxe

Malam tadi datang dinner di McD, masa nak order tu terperasan ada yang baru di situ. taklah baru rasanya cuma saya je yang tak perasan selama ni. nak tau apa dia...

...ni ha Double Spicy Chicken McDeluxe. yang biasa tu just satu je patty nya. tak taulah bila adanya double spicy chicken ni tapi yang pasti baru malam tadi je nampak. Faizal terus order yang ni bersama set RM13.15.
Mau mengah nak mengabiskan ni tapi senapas je dek laki den :) saya order McChicken je, dah cukup.

2 comments:

Kasih Salina said...

saya suka juga makan ni..mengiurkan la nampak pic ni..terus lapar rasa..

Ann Ishak said...

pegi cepat McD, nanti kepunan pulak :)