Saturday, December 8, 2012

Gerai Mama Tanah Rata

Lepas mengeteh di Bharat Tea Plantation, kami decided untuk pegi lunch saja. memandangkan kena lalu Tanah Rata, terus je cari makan dekat area pekan ni. banyak tempat makan di area Tanah Rata, pilih je mana nak...cuma nasib2lah kalau dapat tempat sedap atau tidak. dah berada di tempat sejuk walaupun waktu siangnya taklah berapa sejuk sangat tapi kalau dapat makan makanan panas waktu ni alangkah nikmatnya tekak.

Jalan2 cari tempat makan tu, akhirnya kami singgah di gerai ni, Gerai Mama Tanah Rata. teringat semula yang saya pernah makan di sini satu ketika dulu dengan Faizal.

Kali ni saya pilih nasi ayam sebagai hidangan makan tengah hari, yang lain2 tu ada jugak order menu berlainan dan ada jugak yang ambik nasi campur. lepas makan tu terus balik apartment, mata ni dah memberat sungguh.

2 comments:

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil...wah..menarik tempatnya...last kali datang tahun 2002...tu pun LASABELA

Ann Ishak said...

kena datang lagi tu kancil, sekarang ni dah banyak yang berubah.