Thursday, December 6, 2012

My Bestfriend Wedding - tak abis lagi

Bila tetamu dah menjamu selera, mereka2 pun berangsur pulang. ini termasuklah keluarga ke dua belah pihak. saya masih di masjid lagi sampai 3pm rasanya, sambil menunggu pengantin ambik outdoor photo. 

Mujur Reen dengan Effa ada menunggu sekali, Fairuz tak duduk diam...mengejar anak bujang keliling masjid.

Antara doorgift dari keluarga pihak perempuan, penat ahkak membungkus tau...sambil ikat reben sampai terikat jari ;)

Bila pengantin dah selesai outdoor session, barulah boleh balik sebab kali ni saya nak bawak pengantin lelaki lari pulak ahaksss. lengkap perjalanan mak supir hari tu, paginya bawak pengantin perempuan dari Bangi ke Putrajaya (masjid), petangnya bawak pengantin lelaki dari Putrajaya (masjid) ke Kinrara. pengantin perempuan balik Bangi dengan Fairuz, tak boleh together2 lagi hihihi

Sebelum balik tu sempatlah saya dan mereka2 yang terlibat bersedekah jariah di masjid ni. ini adalah kali pertama saya ke masjid ini, nak jugaklah meninggalkan kenangan di sini. lepas ni tak tau lagi bila pulak nak ke mari lagi.

4 comments:

Mimy Hamid said...

i tak pegi tak dapat la gift :((

anis abdullah said...

mimy ko nak tin kosong aku bgla. boleh bungkus reben & sticker gak..tapi isinya dah abissss.. hehehe...

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - hang mintaklah dekat tuan badan nanti

Ann Ishak said...

anis abdullah - isi letak sendiri lah ;)