Friday, December 14, 2012

Raju's Hill Strawberry Farm

Jalan2 masih di teruskan, kali ni nak pergi melawat strawberry...dekat CH ni apa lagi nak tengok kalau bukan ladang strawberry. kami pegi ke Raju's Hill Strawberry Farm yang terletak tak jauh dari pasar bagi dan berhadapan dengan Equatorial Hotel.
 
perh seksi sungguh kamu
 
ladang strawberry yang menghijau
 
Strawberry pancake with ice cream adalah kegilaan tekak saya. kalau datang sini, memang ini yang saya cari selain dari jam strawberry.
 
strawberry with cream
 
strawberry with ice cream
 
strawberry choc with ice cream
 
BIL nina yang dah kekenyangan makan strawberry masam ahaksss
 
Dekat sini ada disediakan toy machine macam ni. masuk duit baru boleh jalankan jejari tu untuk dapatkan toy yang berkenan di hati. ikut nasib jugak, ada baiknya dapatlah toy tu...tak baik hai2 bye2 jelah. memang tak dapat pun :(
 
tulah rupa toy yang nak sangat si manja ambik tapi tak berjaya

4 comments:

Cho Zila said...

niler tempatnyer kalau akak gi lagi CH nak pergi sesangat.. haritu tersilapler tak merancang ngan baik...

La dOLcE mEa_nAtt said...

sedapnya....suka la eskrem stoberi.....

Ann Ishak said...

Cho Zila - next time akak boleh pegi lagi

Ann Ishak said...

La Dolce Mea Natt - masam tau...ngilu gigi ahkak makan masa tu