Monday, December 31, 2012

Selamat tahun baru 2013 and selamat tinggal 2012

Pejam celik, masa berlalu dan pergi...kini kita berada di ambang tahun baru 2013. banyak sok sek, cerita dan kejadian yang terjadi sepanjang tahun 2012, memberi kesan dan ada jugak tak tak berkesan di hati langsung kan...jangan nak tipu mesti ada punya :)

Di harap tahun baru yang akan menyusul selepas ini memberi kegembiran, kebahagiaan, kesenangan dan segala aura positif dalam diri dan seluruh keluarga, sahabat handai serta orang2 di sekeliling kita.

Impian tahun baru saya, erm...ada banyak dalam fikiran tapi perlu focus untuk mencapainya. insyaAllah semoga segala yang dirancang akan berjaya hendaknya. hidup mesti ada impian, kalau takde impian ibarat berada di dalam kapal di tengah lautan. hilang arah tuju dan tak tau ke mana tujuannya kapal tu. jadikan segala pengalaman tahun 2012 dan tahun sebelumnya sebagai petunjuk untuk tahun bakal mendatang 2013 ni.

Sebagai penutup di tahun 2012 ni, malam tadi saya dan Faizal dah meraikan tahun baru + makan sempena 2nd wedding anniversary di Chili's Mid Valley. buat in advance coz hari ni Faizal dah mula masuk office semula selepas kami bercuti lama.  

 main terjah datang je, teringin pulak nak makan dekat sini

 salah satu dari impian saya, nak cuba 'kecikkan' mamat ni

Light Coke RM6.95 (boleh refill sampai kembung) dan Chocolate Shake RM9.95. percayalah shake tu bukan saya punya tau, mau potong mood nak makan je nanti.

If you ask me what meal to order, i always tend to have fajitas or steak.

 Nachos Chicken RM26.95

 
 
Trio Fajitas RM44.95

Selamat tinggal 2012, selamat tinggal segala kenangan. terima kasih kepada segala pengajaran yang di beri. semoga 2013 lebih bersinar lagi...amin

16 comments:

Rai Ourkizuna said...

waduh waduh..menggoda je nampak steak tu..nampak cam boleh melt dalam mulut gitu..

selamat tahun baru 2013 kak..semoga 2013 lebih baik buat kita semua.. insya allah..

Kathy Tuah said...

makanan tu nampak kemain sedap je.. adeh, terliur!

btw, selamat tahun baru 2013 ann ^^

ejulz said...

hepy nuyer.. meleleh tgk gmbar mkanan sini. hehe

Fadilah Aziz said...

Bestnya, makanan kat chili's memang sedap dan mengenyangkan sebab portion besar:)

QasehnyaRania said...

selamat tahun abru ;D

sedapnya mknanan di atas..berselera saya nk makn ;)

Nor Salmi said...

Selamat tahun baru 2013.
Entry khas buat Ann, jom baca..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/follower-ke-555-ibu-berbicara.html

Cheyah said...

Selamat tahun baru. Wahhh. Banyaknye makanan. *terliur*

munna said...

alahai menggoda nafsu makan... sedap nampak semuanya

Ann Ishak said...

Rai - inshaallah

Ann Ishak said...

Kathy Tuah - :)

Ann Ishak said...

ejulz - hihihi

Ann Ishak said...

Fadilah Aziz - betul tu

Ann Ishak said...

QasehnyaRania - :)

Ann Ishak said...

Nor Salmi - terima kasih kak

Ann Ishak said...

Cheyah - lap air liur tu :)

Ann Ishak said...

munna - :)