Thursday, December 13, 2012

Time to check out

Cukuplah 2D1N je di Cameron Highland, cuti pun tak panjang. selepas breakfast kami terus balik ke apartment untuk berkemas. boleh je kalau request nak check out lambat tapi malas pulak nak pusing2 balik ke Equatorial. so tepat 1pm kami dah selamat check out dan teruskan berjalan lagi dan di susuli dengan pulang ke sarang kemudiannya.
 inilah apartment tempat kami stay, lokasi di dalam kawasan Equatorial Hotel

 no apartment

 nina, pakcik makciknya

 nina, pakciknya, manja

nina, makciknya, manja...sian ayang tak join gediks. minah tu naik kereta sama makpaknya. budak berdua ni naik kereta dengan saya.

2 comments:

La dOLcE mEa_nAtt said...

bila tgk kak ann pakai suaq ni terasa nak je kaki comel macam tu...btw ada jugak kan post2 sblm ni yg pakai suaq gini....lawa jer..

Ann Ishak said...

alamat...termalu pulak akak tau