Monday, January 21, 2013

2 pagi dengan McD

Dua pagi hujung minggu yang sibuk dengan activity mengemas rumah, tak sempat nak buat sarapan sendiri. mintak tolong orang lain tolong buatkan breakfast kami. nak tau sapa...ni ha call 1300-13-1300, lepas tu cakap nak makan apa...yg dalam menu je ye, roti canai ke nasi lemak ke diorang tak layan okay.
set Egg McMuffin RM9.60 x 2

Nak ikutkan tak cukup lagi tapi buat2 cukuplah, buat malu je nak order dua kali kan. buatnya budak yang sama hantar lagi...oh tidakkkk.
Ish...syok betul dapat makan hash brown. adik delivery sempat mintak air sejuk segelas, sian penat kena naik tangga. sebenarnya rumah akak ni dah habis gas memasak dek...tunggu apek hantar tong gas kemain lama lagi.

No comments: