Thursday, January 31, 2013

Birthday Treat @ Fullhouse

Bulan kelahiran untuk my laki, jadi saya layan apa saja yang dia nak makan. dating sambil tengok wayang rasanya dah habis semua hot movie kami tengok. lepas tu lapar perut, dia nak makan dekat Fullhouse Wanga Walk, turutkan aja selama sebulan ni apa yang dia nak makan @ di mana dia nak makan, memang "mengetuk" habis...sebulan tu!!!
Ice Latte RM9.90, he love it
Durian Coffee RM1 (under promo), sekarang kalau pegi dah takde lagi harga macam tu ye. i tell you, memang sedap...i ordered 2 cups.

Takde blow2 the candle bagai dekat sini, semua tu kita buat dekat rumah je. makan berdua dating bersama pun selalu sangat buat, so just follow the flow.
Chicken Chop Masala RM16.90

Saya 3 desert ni je, Desert Combo RM29.90


7 comments:

Rai Ourkizuna said...

wahh..untungla birthday boy.. layankan je.. lepas tu tunggu turn kak.. hehe..

nasib baik akak mention tiga dessert.. kalau tak saya da ingat sekali ngan pasu bunga yang ada pokok tu.. hahaha.. elok je sebaris kan..

azieazah said...

Amboiii sakannya budak besday tu punya demanding yaaaa...

Tak pa, setahun sekali. Tapi sampai sebulan tu yang tak menahan. Hahahaha

Asal happy dan bahagia, layan jer.

QasehnyaRania said...

sakan je..hihi
tak pe layankan aje ;)

QasehnyaRania said...

sakan je..hihi
tak pe layankan aje ;)

Ann Ishak said...

Rai - haah ek, sebaris pulak :)

Ann Ishak said...

azieazah - yelah kak, layan kan aja :)

Ann Ishak said...

QasehnyaRania - betul tu, bukan sapa2 pun kan...laki sendiri