Tuesday, January 29, 2013

Breakfast @ Santai TTDI

Ahad pagi lepas, planning nak ke Jeram, Kuala Selangor untuk attend wedding a friends of Faizal. Janji convoy sama dengan kawan2nya yang lain. check point yang pertama mestilah area office mamat ni je. kami sampai awal, so breafast dulu dekat one of our best place jugak, Santai TTDI.
 
 belum makan dah ambik karipap dulu, bungkus banyak untuk kawan2 convoy sekali
 
Apa lagi yang paling nikmat selain dapat makan nasi lemak yang berlemaks pepagi hari kan. dengan sambal sedap, ambik telur mata pun cukup...gembira betul lalu dekat tekak. kalau uolsss terasa nak makan dekat sini, silalah bersedia buat tawaf sebanyak yang boleh untuk cari parking ye. tempat ni sentiasa penuh dan parking pun of course selalu penuh.

2 comments:

Cho Zila said...

tang nak parking susahtu yang payahnyer...
ni TTDI yang mana yerk...

Ann Ishak said...

sebaris dengan showroom proton.