Friday, January 11, 2013

Burger King

Masih berkisar pasal makan2, tempat ni adalah amat jarang saya datang walaupun burgernya kemainlah sedap. kali terakhir saya datang makan di sini kalau tak salah March tahun lepas, oh lama tu. tu pun saya bertukar angin beli groceries di Tesco Ampang, baru perasan ada Burger King dekat Pertonas yang berhampiran dengan Tesco Ampang. kali ni saya terasa nak makan burger dekat Burger King lagi, maka tadi telah berjaya di take away burgernya.

 Whopper Jr RM6.95

Mozzarella Cheese Stick RM4.95

4 comments:

anis abdullah said...

masa keje petrosains puas gak cuba semua jenis burger king. alasan, air boleh refill. hahahahaha

azieazah said...

Kak Azie yang dekat selalu ke Tesco Ampang pun lum pernah lagi try Burger King tu.

Ohh air bleh refill eh Anis?
Anak-anak suka ni, depa kadang order air 2 gelas, tuang dalam botol mineral kosong, then refill. hahaha jahat.

Ann Ishak said...

anis abdullah - tau takpe, minum sampai kembung :)

Ann Ishak said...

azieazah - samalah kak, saya dengan anis pun selalu buat macam tu :)