Tuesday, January 15, 2013

Hide and seek di hari yang suram

Hi uolsss, dah lama kita tak keluar dekat entry ni kan...mak kita saja tak nak femeskan kita, maklumlah kita ni kecik comel je.
 
Hari ni taklah panas sangat dan taklah sejuk pun, cuaca tu agak suram je. sesuai betul kalau kita cari port best untuk tido sepanjang hari. tempat tu pastinya yang tersorok supaya susah mak kita nak kacau buli kita dan sibuk2 nak bagi makan segala...saja nak kejutkan kita tido je.
 
Nampak tak kita, kita suka menyorok dekat gelung laluan untuk ke tingkat atas tu...lepak betul2 dekat tengah. confirm mak kita tak boleh buat apa2 dengan kita, kita rasa selamat dekat situ.

2 comments:

Fadilah Aziz said...

Mana hamster nya?menyorok eh...

Ann Ishak said...

haah, nampak bayang muncung je :)