Tuesday, January 15, 2013

Iftar @ Uncle K Kopitiam

Kopitiam sekarang ni dah jadi macam mamak jugaklah, every places mesti ada. malahan pelanggannya jugak ramai walaupun pada hakikatnya harga agak mahal berbanding mamak. ini membuktikan harga dan kesedapan tu datang seiring dan ramai yang sanggup mengeluarkan belanja yang lebih untuk mendapatkan makanan or minuman yang menepati citarasa masing2. seperti dekat Uncle K Kopitiam, apa yang menarik untuk saya datang sini selalu adalah menunya yang pelbagai, merangkumi hidangan melayu, western, hidangan mamak pun ada dengan verities of roti canai dan naan yang sedap lembut. inilah destinasi iftar saya semalam
 
 saya order Nasi Goreng Kampung, sedap pedas2

 Faizal order Mee Goreng Mamak, mamat ni tak puas hati sebab tiba2 hari tu dia makan mee tu macam sikit pulak...biasanya banyak

minum bersama Teh O Ice Limau

2 comments:

Ena's Palace said...

Ye...mmg.rege agak mahal ckit...tp xpela janji puas ati kn..
Ns goreng tu nmpk mnarik...berselera kalu mkn...

Ann Ishak said...

bayar lebih sikit kerana sedap memang takpe, kalau murah sikit lagi berbaloi :)