Tuesday, January 8, 2013

Laki turn

Disebabkan hujung minggu lepas saya dah berlelah shopping barang untuk my laki, this week is time for him pulak shopping barang untuk saya. di saat saya ada kerja, my laki pulak cuti duduk bersenang lenang di rumah, apa kata suruh dia buat kerja sikit. for him memang takde masalah punya, lagi laju je peginya.
 
 memula tu mamat ni pegi Tropicana dulu, nak jumpa somebody katanya

Selepas tu barulah dia pegi AEON AU2 untuk membeli barang2 yang saya dah siap2 list out. semuanya adalah weekly groceries je dan ada list supplement vitamins kena cari jugak. lepas penat shopping groceries, pegi minum dulu dekat Starbuck sambil sembang2 dengan kawan lama katanya. terjumpa masa kawannya tu tengah kelek anak kecik bersama isterinya sekali.

boleh diharap walaupun tanpa bininya di sebelah...terima kasih

8 comments:

Mimy Hamid said...

akak suka soping groceries JJ kan..kutip point ehhh

Mie said...

Khabarnya Starbuck tu disahkan tidak halal oleh JAKIM...

Kesuma Angsana said...

he he bagus betul ye en hubby mmg boleh diharap

Shalee Abdul said...

bagusnye laki die hihi

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - ye jugak + senang + dekat dengan rumah :)

Ann Ishak said...

Mie - halal :)

Ann Ishak said...

Kesuma Angsana - sometime kita perlukan bantuan jugakkan :)

Ann Ishak said...

Shalee Abdul - terima kasih :)