Friday, January 4, 2013

Lunch Date @ Secret Recipe

Dah lunch ke? saya dah. sebelum solat Jumaat tadi, sempat Faizal datang untuk lunch sama. tetiba teringin nak makan dekat Secret Recipe katanya. saya okay je, janji on time sudahlah.
 
 sampai lebih awal, boleh makan awal...taklah lambat nak ke masjid

 Ice Blended Chocolate RM8.80, saya minum warm water RM0.50 saja

 saya makan Spaghetti Aglio Olio RM15.50

yang ni my laki makan, Grilled Blackpepper Chic RM14. yang kelakarnya, jagung tu biasanya bagi dengan tongkol sekali...tapi tadi dapat dah takde tongkol pulak. senanglah, tinggal suap je masuk mulut.

Terkocoh2 sangat nak cepat tadi, terus terlupa nak take away cake. tapi takpe, urut dada tarik nafas sambil berkata dekat diri sendiri...cake 2nd years wedding anniversary masih ada dalam ice gobok, sila habiskan!!!

10 comments:

QasehnyaRania said...

as-salam..
tergoda dgn ice blended chocolate ;)

Mimy Hamid said...

menu SR mmg dah hafal sbb bawah opis je ni ..

Mie said...

Spagheti tu macam overpriced...

munna said...

dah lama tak makan kat SR.....

masniwati rahman said...

Sedap tak olio tu beb. Tringat olio kt foodcourt klcc. Sedappp

Ann Ishak said...

QasehnyaRania - tempting kan

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - hahah ai selalu makan dekat SR ni tapi taklah hafal menunya

Ann Ishak said...

Mie - biasalah tu tapi sedap :)

Ann Ishak said...

munna - :)

Ann Ishak said...

masniwati rahman - kan, dah lama kita tak lepak sana