Tuesday, January 22, 2013

Lunch @ Secret Recipe

Sapa suka makan dekat sini...?!!! mesti ramai yang suka kan, termasuklah saya yang suka suka suka sangat makan dekat sini. tak makan heavy meal pun takpe, janji dapat secawan kopi dengan sepotong kek pun dah cukup happy at coffee time. bila dengan kawan2, selalu buat surprise birthday...belanja sepotong kek, tiup lilin sebatang kemudian terkam sebab yang nak menerkam tu lebih daripada lima sudu tapi kek satu.  so pepahamlah dalam masa beberapa saat je kek dah habis sepiring. sudahnya yang dirai tak merasa langsung, pegi beli sepotong kek lagi buat topup...great moment.
 
Iced Choc with whipped cream RM7.50 for my friend, me...minum air suam je
 
Trish Lamb Stew RM29.50 for saya...erm dappp
 
Grill Black Pepper Chic RM14, main dish dapat kemain lambat. sempat belasah makan cake dulu sementara menunggu makanan siap. SR, come on...sila perbaiki, kerja tu kasi cepat sikit. dah banyak tempat pegi, mesti hadapi masalah yang sama. kalau datang waktu lunch hour, mau naik hantu jadinya menunggu makanan.

6 comments:

Amanda Suria said...

suka3...nak lagi part tom yam dia..suka sgt..

munna said...

lama dah tak makan kat SR.... tgk pic ann ni teringin lah pulak

Kesuma Angsana said...

yg ini memang sedap lah !

Ann Ishak said...

Amanda Suria - betul tapi sangat pedas, saya tak berapa nak tahan :)

Ann Ishak said...

munna - pegilah munna, betul sedap :)

Ann Ishak said...

Kesuma Angsana - :)