Thursday, January 3, 2013

Mulakan dengan hari yang indah

Semalam pasti ramai yang masih bercuti atau ambik cuti semata2 untuk menghantar anak2 ke sekolah, semalam kan musim persekolahan bermula.

Hari ni keadaan kembali seperti biasa, dah mula menempuh jammed setelah sebulan bersenang lenang dengan jalanraya yang lengang. cuaca pun seperti mengerti, memberi cahaya dari pagi dan harapnya cerah sehingga ke petang. takde apa yang membezakan rutin harian kita selain daripada pertukaran emosi diri kita sendiri. be positive our heard and soul, semoga boleh melalui segala2 keadaan di sepanjang tahun 2013 ni, oh panjang lagi masa untuk di lalui. semoga apa saja azam uolsss semua akan tertunai di sepanjang tahun ini, best of luck!!!
 
Tiba2 pulak saya rasa rindu dengan situasi ini...apalah saya ni kan?!!!

12 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik takde azam. :)

Ena's Palace said...

yee...betul tu...start je skola maka start jam kat jalan raya

Fadilah Aziz said...

Semua orang berharap cuti sekolah itu sepanjang tahun..tapi mana mungkin kan..

Mizz ErMa said...

sy pulak jarang sangat pekena jam sbb ofiz xjaoh sgt dr rumah..hihi

Mimy Hamid said...

cuti sekolah tido awal..huhuhu jalan jem sesak badan

Ema Blog said...

selamat tahun baru..yer semalam saya cuti utk hantar anak sekolah

Ann Ishak said...

Kakcik Nur - samalah kita kak, tapi saya ada target untuk dikejar :)

Ann Ishak said...

Ena's Palace - budak sekolah pun sama berpusu2 keluar rumah dengan kita yang nak ke office ni :)

Ann Ishak said...

Fadilah Aziz - janganlah, kesian anak2 generasi lepas ni :)

Ann Ishak said...

Mizz Erma - untunglah buat erma, akak ni kene tempuh 4 sekolah sepanjang jalan nak ke tempat kerja :)

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - jangan sesak minda sudahlah ye :)

Ann Ishak said...

Ema Blog - ramai yang bercuti on 1st day school start kan :)