Monday, January 7, 2013

Santai malam minggu

Sabtu malam lepas saya ke Berjaya Times Square seorang diri. lelah betul kalau kena 'paksa' pegi shopping sorang diri ni tapi dah laki yang suruh carikan bajunya di Hang Ten, pegi jugaklah. taklah banyak sangat yang menariknya tapi dapat jugak beli 5 helai untuk pakcik ni. tu pun masih tak puas lagi, hari Ahad kami pegi pulak 1 Utama, dekat sana kan ada Hang Ten. pakcik ni suka bangattttt dengan baju Hang Ten, at least ada size untuk dia lah.

Selepas penat shopping untuk orang lain dengan adalah sikit selit untuk diri sendiri (La Senza ada sale meletop babe dekat Pavillion), saya di jemputin oleh pakcik meranggap kasih hati saya. kami terus pegi dinner di Pappa Rich Bandar Sri Permaisuri. 
 
Dry Koay Teow Steamed Chic RM10.90
 
Saya dah tak berapa lalu nak makan, lalu pilih menu ni je...Pappa Canai Curry Sauce RM3.80
 
Lemon Tea with Honey RM4.50 & Coffee Cham Milo Iced RM4.80
 
steamed chic ni lawan dengan dry koay teow dekat atas tu...terbabas pulak ke bawah

12 comments:

ejulz said...

terbaekkk!! hehe

Kesuma Angsana said...

mkanan2 dier... sedap sungguh ni

nea lopah said...

sedap nye nmpk, tk penah try lg menu ni. bolelah mencuba Lepas ni. Salam perkenalan. sudi2 datang ke blog Sy.
nabihahsejutarasa.blogspot.com
Tq ♥

Rai Ourkizuna said...

ada jugak org kena 'paksa' sopping kak ann... hihihi..

azieazah said...

Dry koay teow camtu kompom la sedap!

Mimy Hamid said...

bsetnya bini belikan tshirt laki...laki ai kalau gini 10 ai belikan eheheh tapi dia cerewet gilerrrrrrrrrrr

Ann Ishak said...

ejulz - :)

Ann Ishak said...

Kesuma Angsana - betul sedap :)

Ann Ishak said...

nea lopah - insyaallah :)

Ann Ishak said...

Rai - sebab my laki tu malas nak pegi shopping beli baju sendiri, lebih suka bini belikan gamaknya :)

Ann Ishak said...

azieazah - kan kak, mesti sedap punya :)

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - nasib badan lah you :)