Monday, January 7, 2013

Tahniah Lagu Terbaik AJL - Terukir Di Bintang

Pagi ni hati berbunga2 betul, dalam kereta pasang CD ORIGINAL Yuna, dekat pc pun pasang lagu Yuna, dekat handphone pun set lagu Yuna...oh rupanya saya peminat tegar Yuna.
Saya mula minat lagu Terukir Di Bintang ni masa mula2 keluar dalam Youtube. yang membuat tertarik sangat tu kerna melodinya yang very the era P. Ramlee Saloma sangat. oh tetiba teringat konsep majlis akad nikah Diana Danial dengan Farid Kamil. mujur dah nikah dulu, tidak kalu mau ahkak pun ikut style diorang tu...cantik sangatttt.
  
Takpelah yang kalah tu, tahun ni cuba lagi ye tak pun tahun depan ada lagi...industri musik kita ni tak ke mana pun, tak macam Yuna tu mampu sampai ke USA...eh Yuna lagi. malam tadi sediakan dinner sayuran je untuk cinta hati saya, pakcik ni kena diet dah...

2 comments:

Kesuma Angsana said...

yup suka jugak dgn lagu ni

Ann Ishak said...

samalah kita KA