Monday, February 25, 2013

1/2 day dating with BFF

Hujung minggu yang dah tak tau bila masanya, saya keluar untuk lunch bersama2 my BFF di Chicken Rice Shop, Great Estern Mall. dimulakan dengan breakfast bersama dan di susuri dengan lunch pulak. setengah hari berjumpaan, mujur je tak complete sampai dinner sebab masing2 ada hal sendiri lepas tu.
 
Adam pilih atau lebih tepat mama pilihkan Little Chick Junior Combo. 
 
Pak Choi with Oyster Sauce 
 
something yang ada perkataan "Muhibah" dalam menu ni. maklumlah saya bukannya selalu sangat makan di CRS ni, tak pernah hafal pun menunya.
 
apa2 pun nasinya best, lembut je
 
air Twister apa tah namanya, dah lupa. maklumlah lama sangat simpan citer ni

10 comments:

anis abdullah said...

tahun lepas ko....

Aishah Jahirah said...

syoknye...lama xlepak ngan BFF..;(

With Julia said...

Sedap yer pilihan adam makan tuh...weeeeeee seronok yer lepak ngan Bff...pasni jom lepak gan mommy blogger2 nak..pastu seronokkk :)

Kesuma Angsana said...

walla wei sedap2 tu

Ibuhani said...

apple lemonade twister!

Ann Ishak said...

anis abdullah - tau takpe, lama aku peram citer ni :)

Ann Ishak said...

Aishah Jahirah - kena luangkan masa tu dengan BFF anda :)

Ann Ishak said...

With Julia - seronok jugak, nanti invitelah kita :)

Ann Ishak said...

Kesuma Angsana - :)

Ann Ishak said...

Ibuhani - oh itulah namanya :)