Friday, February 15, 2013

Check out day

Hari ke 3, no breakfast provided. tu yang kurengnya bila ambik Groupon ni, tapi takpelah kita cari breakfast dekat kedai je secara berbayar. lepas subuh terus tukar baju pegi cari breakfast. jalan raya pun dah start sibuk sebab orang nak pegi keja kan, tempat makan pun penuh dengan orang yang berpakaian offshore. diorang tengok kami pun pelik, ada jugak orang bercuti time keja ye...
 

pemandangan dari balkoni bilik seawal 7am
 
Masa balik 830am dari breakfast dah cerah gini, apa lagi sambung tido semula. ada masa lagi. dah informed reception, check out after zohor.



Masa check out ni barulah ada mood nak ambik gambo sekeliling resort.

8 comments:

yan's cottage said...

salam ann....

bercuti sambil berbulan madu ke....berdua je nampaknya...cantik pemandangan kat resort nie...ye..

munna said...

seronoknya bercuti... klu ke cherating tak pernah pun menginap mana2.. pergi hari je.....

Dee said...

nice view...nak2 berholiday..mmglah fun kan..

azieazah said...

Wahhh macam dating dating gitu...!

Ann Ishak said...

yan's cottage - kami memang berdua je :)

Ann Ishak said...

munna - cubalah sekali sekala menginap pulak, mesti seronok :)

Ann Ishak said...

Dee - ye betul tu :)

Ann Ishak said...

azieazah - dating dating la tu kak :)