Friday, February 15, 2013

Donut & Coffee

Saya suka ke Bangi, pada saya Bangi adalah dunia makanan. banyak tempat makan yang menarik untuk dicuba. dah jadi perkara wajib pulak, every weeks pasti saya ke Bangi untuk mencari tempat makan yang menarik. 

Selepas makan nasi sebelumnya, saya saja pusing2 di kawasan berhampiran. terjumpa tempat ni, Supremo Donuts & Coffee...oh 1st impression, sungguh menarik tempatnya. signage pun sempoi je. tempat ni ada menyediakan pelbagai jenis coffee yang femes serata dunia...katanya, tapi saya tak larat nak minum coffee lagi waktu tu so no comment. selain dari donuts, they also serve cakes and western food.  
 
blur tapi still boleh nampak perkataan Donuts...
 
yang clear punya, sama je tapi ini pada kotak donuts...
 
here it is, the donuts. sedap, gebu, not too sweet but creamy and the most important...cheap

4 comments:

Zamani Abe said...

Ramai yg gilakan donut mcm ni skrg..

Ena's Palace said...

mmm..sedapnye

suka tgok nama donut tu..kreatif

Ann Ishak said...

Zamani Abe - dah makan trend pulak kan :)

Ann Ishak said...

Ena's Palace - :)