Friday, February 22, 2013

Iftar @ The Loaf Bakery & Bistro

Semalam alhamdulillah saya berpuasa. tak banyak dugaan pun, duduk rumah je, cuaca semalam pulak adalah mendung sepanjang hari.

Petangnya, my friend ajak minum2 tapi saya informed her that i'm fasting. takpe katanya, dia sanggup menemani saya berbuka sama. okaylah, janji temu dekat2 je dengan rumah. kami berjanji nak berjumpa di Great Eastern Mall (GE Mall). biasalah kalau dah nak berjumpa tu tak boleh nak tunggu hari lain, anyway i miss my friend ni...lama betul tak jumpa. 

Apa yang saya order untuk berbuka semalam, Hot Mocha RM9, Mixed Nuts Croissant RM4.90, Caramel Apple Cheese RM2.30 dan Cranberry Cheese RM3.60. makan sambil bercerita, berhenti dulu untuk solat magrib...lepas tu sambung cerita semula. menu tu hanya permulaan je, ada sampingannya tapi dah tak kuasa nak ambik gambo lagi.

No comments: