Wednesday, February 27, 2013

Mohd Chan Abdullah lagi

Baru je pegi lagi...cawangan ni dah ada banyak tapi kalau nak ikutkan tahap kesedapan, saya lebih suka yang dekat Bandar Baru Bangi tu...lain tukang masak lain rasanya walaupun resepi dan cara memasak yang sama. yang dekat Wangsa Maju ni pun sedap jugak, cuma saya tak pernah cuba yang dekat Taman Melawati lagi. kalau sedap lagi bagus, lagi dekat dengan rumah.
 
Limau Asam Boi RM3.50 and Air Suam RM0.30...kali ni kami makan nasi berlauk pulak.
 
Shark Fin Sup (small) RM20, menu wajib
 
Ayam Masak Kong Boh RM18, yang ni sedap betul
 
Lo Hon Zai RM15, yang ni fav Faizal...setiap kali datang mesti dia order sayur ni.

14 comments:

Norhafizah (Lina) said...

kalau dah sampai BB Bangi tu, roger2 ler I. mkn ber3 lagi seronok.

Mie said...

Kat seksyen 15 Shah Alam pun ada restoran ni...

azieazah said...

Saya tahu sangat, Bangi tu memang popular dengan tempat makan yang sedap-sedap.

Saya suka Shark Fin tuh!
Air Asam Boi tu jangan cakap laaa...

Marsita yahya said...

salam kenal, terimakasih follow.TQ for birthday wish.

Ema Blog said...

nak cuba rasa shark fin sup tu...

Fadilah Aziz said...

Sedapnya...rajin ann jalan 2 cari mkn ek...

Kesuma Angsana said...

shark fin soup tu betul2 menggoda

Ann Ishak said...

Norhafizah - yelah, nanti ai roger2 u :)

Ann Ishak said...

Mie - resto ni memang dah banyak kan :)

Ann Ishak said...

azieazah - kan kak, boleh dikatakan setiap minggu saya mesti nak pegi bagi cari tempat best :)

Ann Ishak said...

Marsita Yahya - :)

Ann Ishak said...

Ema Blog - sedap dear :)

Ann Ishak said...

Fadilah Aziz - rajin la jugak sebab tak rajin nak masak hiksss :)

Ann Ishak said...

Kesuma Angsana - tergoda dah ke :)