Monday, March 11, 2013

Sabtu di The Manhattan Fish Market

Sabtu lepas ke pasar ikan lagi untuk lunch. sekarang ni tekak ni asyik nak menerima ikan je, daging2 ni rasa macam tak lalu pulak. pasar ikan ni memang mahal jugak makanannya tapi okay jugak sebab sedapppp. gambar pemakan amatlah jarang ada, kadang2 je tapi gambor mangsa makan sentiasa ada.





Penat suruh buat muka comel tapi dia tak nak buat pun sebab tengah protes, saya dah habiskan ikan dia.

Malas nak type lagi, punya panjang tapi saya menaip tapi sebab laptop hang...terus hilang semuanya. hokalohhhhhhhh sentap...terus hilang mood nak type lagi dah.

8 comments:

Kesuma Angsana said...

sedap sagt tu! hehehe

anis abdullah said...

pasar ikan ni memang mahal. tapi yummy...

munna said...

sedapnya... antara tempat makan yg munna tak pernah lagi masuk ....

Mimy Hamid said...

dap dap/...dah beli groupon manhattan tak sabar nak makan

Ann Ishak said...

Kesuma Angsana - ye betul

Ann Ishak said...

anis abdullah - takpe bayar lebih untuk sesuatu yang sedap kan

Ann Ishak said...

munna - munna kena cuba ni

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - oh sempat grab voucher dekat groupon tu ek