Monday, March 4, 2013

Sharing is caring sepetang bersama anak2 saudara

Kalau weekend takde apa2 plan, Faizal pun cuti...mesti ada destinasi balik kampung. waktu free macam nilah kalau nak balik pun. bukannya dapat pun buat macam ni setiap minggu, bila ada peluang...tak tunggu lama. bungkus kain baju kotor, angkut balik basuh dekat kampung je...dah biasa macam tu.

Hujung minggu lepas kami balik Seremban, kebetulan anak buah saya yang belajar dekat UNIMAS ada balik cuti. apa lagi bawaklah dia keluar tengok wayang bersama seorang lagi anak abang, sekali sekala dating dengan mereka apa salahnya. kali ni kami jalan2 dekat Aeon Seremban 2.
 
White Choc Macadamia RM7.50 ni saya yang punya. orang kata kalau dah sedap di tekak, tak payah nak tetahan lagi...makan je selagi berselera. besok kalau dah terlantar, baru terkebil2 menyalahkan diri sendiri :) 

Masa minum petang bersama, apa lagi saya order kek sedap ni.

Choc Indulgence RM7.50, si Manja yang order tapi kami makan sama...sharing is caring katanya.
 
Tomyam Kung RM17 untuk Fikri, are sharing dengan paksunya. saya hirup sesudu je...tak tahan pedas sangat. 
 
Yang pendek tu Caramel Latte RM7.80, Ice Blended Cappuccino RM8.80 dan Ice Blended Chocolate RM8.80. yang ni sorang satu, kedekut masing2 nak sharing is caring.
  
 tunggu masa nak masuk wayang je ni...

okay jom, masa dah time ni...movie time

6 comments:

Cho Zila said...

SR... memang makan kek lah bestnyer... sedapnyer lak air2tu semuanya... cam kena belijer petang nanti.. camner nak dietnyer yerk...

Ema Blog said...

hari tu ada pergi ke SR jam 9.30 malam nak makan tomyam kung..tp pekerja cakap dapur dah closed..yg ada cuma kek dan air jer...

La dOLcE mEa_nAtt said...

ok sgt terliur pada jam 2.54 pagi...dah tau dah mesti bab makan dan makan sebab tu rindu dan terjah di pagi dinihari nih hihi

Ann Ishak said...

Cho Zila - takpe, sekali sekala :)

Ann Ishak said...

Ema Blog - yup, kebanyakkan SR memang tutup kitchen 930pm, bizz pulak tutup 10pm.

Ann Ishak said...

La Dolce Mea Natt - hihihihi