Tuesday, March 5, 2013

Subway Sandwiches & Salads

Lunch tadi seronok sikit sebab my boss yang pilih sendiri apa yang dia nak makan. kenapa saya kata seronok, sebabnya hari ni saya tak perlu pikir lunch untuk dia. okay maybe sound weird for uolsss but not for me. segala makan minumnya dari pagi sampai ke petang or event sometimes ke malam, semuanya saya yang plan setiap hari. nak buat macam mana, his THE BOSS...yang dia tau, "make me surprise with the food". 

Okay berbalik semula pada menu lunch pilihan boss saya untuk hari ni, dia teringin nak makan sandwich from Subway. saya terus called his driver untuk pick me up and drove to nearest Subway which is in Menara Bumiputra Commerce depan Sogo. 
 
Untuk nak memudahkan kerja, saya pun pilih sandwich jugak untuk lunch tadi...takpe memang selalu boss yang sponsor my lunch coz saya selalu sediakan lunch untuknya. yang atas ni untuk dia, sama je jenisnya dengan saya punya.

Cuma cookies ni je saya ambik semua flavor, my boss saya bagi yang choc tu je...orang tua tak boleh makan manis2 sangat ahaksss.

steak 6" + my boss nak soup of the day

4 comments:

azieazah said...

Seronoknya jadi PA Boss. Boleh jimat sebab apa yang bos makan, kita pun boleh tumpang makan sekali. Siap ada drebar tu yang best sangat lagi tu.

La dOLcE mEa_nAtt said...

haishh nikmat jugak jd PA....bestttt

Ann Ishak said...

azieazah - menumpang senang orang lain kak :)

Ann Ishak said...

La Dolce Mea Natt - :)