Monday, April 15, 2013

Bobo House @ Kenanga Wholesale City

Sejarah minggu lepas, tah bila harinya dah lupa pulak...
 
Mengikut kata oranglah, best sangat kalau shopping @ Kenanga Wholesale City. saya pun cuba try testlah, nak merasa jugak bestnya kan...kang ada pulak kata tak up to date gitu. tapi bila sampai situ, mak jadi tak keruan nak...jadi pening2 lalat pun ye jugak. mabuk gamaknya tengok baju yang murah2 dan santik2 ko...masuk setiap kedai tu pasti ada je yang tersangkut terkenan di hati. terus jiwa mak bergelora ala2 berdepan dengan Arron Aziz gitu.

Lepas habis sesi sauk gapai bayar, terus duduk sambil menyedapkan tekak pulak. saya dengan my laki minumlah dekat one of the bubble drink stall, dah katanya tengah IN sekarang ni bubble drink.
 
Untuk tidak menghampakan, disuruhnya pelayan tu jadi ahli. meh sini nak isi borang...terus ahkak dapat card tu.
 
Coffee Mousse RM6
 
Chocolate Mousse RM6 jugak after adding pearl RM1 sama jugak dengan yang atas tu
 
Sambil berkata; 'kita nak ke sini lagi ke?!!' 
Bini kata; 'Bolehlah bila dah takde baju baru nanti, kita datang lagi sini'
 
cuba dulu...
 
ermmm dap
 
cuba lagi...
 
okay dah, moh kita balik

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk pekat dan sedap tu..

Kella said...

aduiii.. air tu sangat la menyentap sanubari tekak ku ini.. tetangah panas terik ni memang sangat la sesuai... =)

Ann ada tanya pasal melty hersey hari tu kat blog.. maaf baru sempat nak reply sini..
memang ada amik order.. kalau nak order bgtau la.. tapi boleh delivery area KL atau Sngor yang tertentu sahaja.. sebab menda ni makan sejuk2 sedap...

Myra Jay said...

MJ suka gak soping kat KWC tu..
ramang mata kan..

Ann Ishak said...

nuyui a.k.a miss yui - seyes memang sedap

Ann Ishak said...

kella - ye ke, nanti saya nak order jugak la

Ann Ishak said...

myra jay - haah betul tu