Friday, April 19, 2013

Laptop cooler

Satu Jumaat yang dapat balik awal, boleh terus balik rumah dulu untuk sediakan dinner. simple je coz lepas tu nak pegi mendaki Lowyat sekejab.
 
Ini je yang sempat buat pun untuk dinner, pantas dan senang. lepas solat magrib, terus je keluar ke Lowyat...nak mencari barang. bukannya tak boleh nak pegi on weekend tapi sesaklah, tu semualah yang saya nak elak.

Ini yang saya cari dekat Lowyat tu, Laptop Cooler. dah tak larat nak pegang laptop yang panas bila setiap kali nak menaip. bila ada cooler ni, taklah panas sangat.
 
Permukaan laptop saya yang berjenis ion ni yang bertukar menjadi panas setiap kali digunakan. tak larat weh, nak tak nak kena pakai jugak kipas pendua ni. sekarang dah sejuk sikit...tapi taklah rajin sangat nak tulis entry ahaksss

No comments: