Monday, April 29, 2013

Meroyan karok dalam kereta gara2 Wings Rockestra

Saya jarangggg nak dengar radio Hot FM dalam kereta tapi pagi tadi tah apa auranya saya teringin pulak nak dengar Hot FM. terus tekan punat 6 yang memang dah set channel Hot FM, hambik ko abg awie nyanyi weh...fav tu. terus tak tutup radio, malah lagi kuat pulak volumenya + bertambah kuat lagi pitching saya nyanyi dalam kereta ahakssss. orang sebelah kereta tengok pun pelik (*_*)v

Bestnya pagi tadi kumpulan Wings jadi artis undangan, lepas tu putar lagu hits Wings back to back dari keluar rumah sampai ke office. pagi tadi pun jammed agak teruk tak mendatangkan apa2 perasaan geram pun sebab boleh layan karok dalam kereta lama sikit...perh nikmat betul. bila sampai dekat tempat keja, suara ahkak terus serak2 tak berapa nak basah hiksss. 

Ini semua gara2 layan Wings Rockestra @ Istana Budaya semalam. memang best gempak kebabommmmm wa cakap lu...


Nak tengok, masih ada satu lagi last show BESOK...

5 comments:

Ema Blog said...

itu dpt hilangkan stress pada jem..dan mengantuk masa drive

Hijab Valley said...

Salam sis.. jemputlah berkunjung ke blog HV. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik.jgn lupa follow ye.. :)

Terima kasih
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

Tihara said...

awie nyanyi sedap weyhh
;)

Dee said...

mmg layan kan pagi td..tp dee mmg layan hotfm tiap2 pagi sbb kelakar..hehehe..

Aishah Jahirah said...

tu dia karok dalam keta....hehee peduli la org tgk yg pntg hepy...lalala