Wednesday, May 22, 2013

Chicken Rice di awan biru

Stranded punya cerita dah lepas, bila dah terbang tu baru lega rasanya hati...dingin je rasa kepala hiksss. masa take off tu, perut saya memang dah berlagu merdu...oh laparnya. dah time dinner kot, baru nak terbang kan. 

Dalam kepala waktu ni, memang nak beli je makanan yang ada. tapi tulah kena tunggu lagi sebab tak buat pun online order, tak sangka jadi lagu gini lambat. nak tunggu dapat makanan pun lamaaaaaaaa jugak, oh hai. ada perasan jugak takde pun passenger yang order online food kot :( 

Okaylah maybe itu rules diorang as a crew, bila dah boleh beli tu...terus je saya tunjuk nak nasi ayam. my laki order sandwich tapi...(still malas nak comment apa2). agaknya ramai orang yang lapo masa tu, bila sampai dekat my anak buah nasi ayam dah habis. kesian dia, gogok air mineral je.
 
Chicken Rice Uncle Chin's + mineral water yang kena beli
 
The good thing is, nasi ayam ni sedapnya ko...rasa tak cukup satu bekas ni tapi tak bolehlah nak beli lagi kan.
 
Nak lelap mata tapi tak mengantuk pun, layan je movie. 744pm masih di awan biru, oh perut masih lapar. teringat2 pulak nasi ayam yang sedap tu, rupanya nasi ayam di awan biru ni sedap rasanya hiksss

6 comments:

Irfa said...

bila di awan biru segalanya jd sedap sbb xde xtvt ;)

Rai Ourkizuna said...

setuju kata irfa..tapi eh..memang sedap lah..haha..

Kathy Tuah said...

sy pun penah mkn nasi ayam uncle chin's ni.. makan di awan biru jugak..mmg sedaplah..(ke sebab perut mmg lapar? kehkehkeh)

Miss Volvo said...

memang sedap :) nak terbang ke mana tu?

munna said...

ramai yg kata nasi ayam ni sedap .....

Mimie Najib said...

nmpk mcm sedap..hehe