Tuesday, May 14, 2013

Entry pantas

Entry guna tab je, pantas, ringkas dan serabut nak upload gambo pun hukhukhuk. sejak dari balik holiday semalam, tak dan nya nak post entry. penat + panas berlawan2 datang sampai badan rasa macam dah demam je. 

Sampai ke KL, terus je dinner. senang balik rumah terus boleh rehat. kucing pun tak abik lagi, maybe petang ni baru ambik dari tempat transit, rindu dah nak dengar meow mereka. 
   
nasi goreng kampung

kuew teow goreng

Dah, tak boleh lelama...ni pun curi masa break, chowww

9 comments:

are_lin@yu said...

trliur tgk k.teow tu..hehe

ZazaMyMoon said...

fuyooo super bz nampaknya ni hehe

Noli@Ibu Wafa said...

hurmm kenyang..alhmdulillah...
lama tak merasa masakan panas kat kedai..hihi

With Julia said...

awwwwww meleleh ayaq liuq tgk kuewtiaw gorenggg superbbbb hbs heheh !

Kathy Tuah said...

sy pun kalau dah jalan jauh2 b4 balik rumah tu mesti makan kat luar dulu.. sbb malas nak masuk dapur dah...huhu~

Mizz ErMa said...

amboi k.ann..bz gitu..hehehe

deno said...

terliur tengok kueteaw tu... nyum2 ;)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ermmm sedap...nasi goreng kampung...

Azlan Strider said...

sib baik baca entry pas lunch..kalau tak sure terliur..hehehe

Regards,
-Strider-