Tuesday, May 21, 2013

Good morning peeps

Ada agenda di luar hari ni, taklah jauh mana...dekat KL Convention Center je. nak pastikan semuanya berjalan very smooth, i have to be around too. okay, apa2 ajalah. sebelum menjalankan tugas, kena makan dulu walaupun dah ada breakfast provided, tapi tekak dah bosan dengan makanan dekat KL Convex ni. naik cari breakfast dekat tempat lain pulak.

Nak pekena breakfast dekat Coffee Bean la, though saya sorang je rerupanya ada few kengkawan di sana...terus join together. 
pepagi makan salad, sedappppp Poppy Citrus Salad RM18
English Toffee RM13.80
Kesan daripada mencedok salad di pinggan kawan, berkenan pulak sedapnya. terus sambar sepinggan jugak. makan laju2, kalau nak bersantai petang2 bolehlah ye geng...

Tak sangka hari ni saya update entry LIVE ko hiksss...perasaan is TERUJA!!!

2 comments:

La dOLcE mEa_nAtt said...

makan salad yuuuu bestnya kenkadang dlm movie ke hape tgk omputih mencekik salad ni mcm makan keropok lekor n goreng pisang jer..hhiih

Azi said...

tekak english nih