Wednesday, May 8, 2013

Mengepos barang

Kali pertama ni buat keja mengepos barang, selama ni mengepos surat je hiksss. my anak buah mintak belikan kasut yang dia suka tu. bila dah belikan, mintak hantar poskan ke Kuching pulak...haiiiiii la anak, mujurlah makcik ko ni rajin je melayan.

Saya post menggunakan perkhidmatan Pos Malaysia, sebelah je dengan tempat keja. rupanya proses mengepos ni taklah susah sangat ek, erm okay ini pengalaman pertama mengepos barang. lepas ni bolehlah buat lagi...meh2 anak buah, apa yang korang nak order lagi (*_*)v

Petangnya sekarang ni hujan turun dengan lebat membawa ke malam. mulalah musim lapar pun datang sama, maklumlah sejuk2. tekak ni terasa macam nak makan meatball dekat Ikea tu pulak. dang...terus je pegi masa balik kerja semalam secara lone ranger. mujur jalan tak berapa nak jammed.
 
Okay kalau dah sampai dekat Ikea ni, bukan setakat meatball je yang saya ambik tapi ada tambahan jugak. apple cake ni RM5.50 sedapnya + must have, egg tart. mampu habis pulak tu makan sorang ahaksss.

Lepas dapat makan, tapau kari puff untuk my laki dan terus cabut balik. tak masuk shopping pun, malas heh...nanti ada je yang terbekenan. 

9 comments:

Aien said...

Nyum2..Sedap pulak nampak meatball tue..mulelah pk nak g mkn pasni..haha

Zee Suhaini said...

nyum nyum... lama dah tak gi ikea..

Qhaifa Nur said...

femes betul meatball IKEA ni..
tak pernah rasa lagi...

whitecappuccino said...

uik! sedapnya apple pie tu..berkenan la jugak!

Tinta Lana said...

Mesti betul2 lapar ni,hahaha

Memang mknn kat ikea sedap la..aduhai..bila nak pergi lagi tah..

Liza said...

bila tgk meatball tu, macam skrg jugak akk nk g umah cik kiah...hihihii

hana hadi said...

erk.. nak gak kasut, nanti pos ke kedah :P

Ema Johari said...

paling senang terus beli kotak dari pejabat pos saja

Myra Jay said...

Minggu ni nak p KL haruslah singgah IKEA makan meatball..
Lama dah tak makan :)