Friday, May 10, 2013

Penangan online games lagi

Lebih bersemangat main online games sekarang ni...penangan Candy Crush Saga.

Dulu ramai je kawan2 add suruh main games ni, mulanya saya rasa menyemak sangat...tak suka betul orang invite suruh main tu. tapi sekarang ahkak dah tersampuk dek...kini giliran ahkak pulak dok invite orang suruh main sekali. 

Meh2 sapa yang main tu, yok kita bertarung...

Sekarang ni pantang jumpa tempat berWiFi, mesti sibuk nan bukak FB. for sure tak tengok update status pun tapi sekadar nak main games ni je. boleh duduh dekat Starbucks berjam2 lamanya hiksss
 
Javachip Frappurcino RM16
 
Caramel Macchiato RM13.50
 
Choc Caramel Cake RM9.90
 


okay dah dapat live...sambung main balik (*_*)v

9 comments:

Miss Volvo said...

kite stuck kat level 208 dah 3weeks :/

Mimy Hamid said...

tak nak terjebak..heheheh

Mizz ErMa said...

wah, caya lah k.ann..hehehe sy pulak, sampai sekarang belum tersangkut lg dengan mana2 games yg ada kat fb tu..hihi

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Frappurcino tu bestnyer....
saya tak terjebak lagi ngan game ni....hehe

anis abdullah said...

takde android jadi cam malas2 la nak main..heheh

arin cat said...

ini betol2x games nie

Nora Karim said...

saya tak nak terjebak... huhuhu nanti anak tah kemana... kerja rumah tah kemana... huhuhu game FB ni mmg buat orang addicted...

Sedapnya kopi2 tu semua.... terliur...

Myra Jay said...

Heheeee, sama la kita tersangkut penangan dek Candy Crush :D

wantie said...

saya donlod terus masuk fon. kalau tak de line tenet pun boleh terus main. bila dah habis nyawa tu.
baru la connect to FB . mintak tulun. hahahaha..