Friday, June 14, 2013

Birthday present tertangguh

Setiap tahun memang hadiah birthday manjang je tertangguh. bukannya tak boleh beri on time tapi banyak sangat pilihannya dan pilihan tu bukan boleh di turut sangat hiksss. 

Selepas di belek kaji selidik kelebihan kekurangan kebarangkaliannya dan dah tetap di hati katanya, jadilah inilah pilihan hatinya...
 
Makanya dengan ini, blackberry bold MERAH hadiah birthday 2 tahun lepas jatuh ke tangan bininya. biasalah bini asyik dapat sisa je huksss...

6 comments:

ieja amieja said...

bertuah badan dpt hp tu..x pe bila besday awak tiba plk mintak lah lbh dr tu..hikhik

mama_saly said...

hehe btuah dpt 'present' tu..bkn senang nk dpt note 2..nnti bila tiba giliran kita mtk yg lebih sikit.kikii

zila norazila said...

Wahhh enser baru..rezeki..:)

QasehnyaRania said...

selamat hari lahirr buat suami akak
sy doakan semoga belia dikurniakan kesihatan yg baik dan sentiasa dimurahkan rezeki.

Mimy Hamid said...

kak hadiah laki sharing is caring..huhuhu..apa ada hal

anis abdullah said...

Nok ko mintakla note2vgak or s4 ke..dah ada yg kalis air pulakkk