Wednesday, June 19, 2013

Last Saturday...

Last Saturday punya hari, takde banyak benda pun di rancang dan terjadi. activity masih seperti biasa bila tiada apa2 program, lepas subuh terus bersiap untuk jogging or morning walk dekat Tasik Titiwangsa. 

Hari tu lebih pusingan, dapatlah dalam 4 pusingan Tasik Titiwangsa tu. okay berlaku pembakaran lemak yang active dan berpeluh lencun baju. untuk hilang dahaga, pekena limau ais dekat gerai yang ada di taman tasik tu. kali ni tak bawak kucing2 berjalan taman pun.

Macam biasa selepas jog mesti perut automatic terasa lapar kemain haiii. sebelum balik singgah breakfast dulu.
 
Berry D' Treasure dengan Caramel, both RM15.50 each
 
Panini Salmon RM18.80

Selesai sarapan pagi, balik rumah...kemas2 rumah sikit lepas tu terus tertido sampai 3pm. terlepas sudah facial appointment. takpe minggu depan je pegi, itu pun kalau tak terbabas lagi la.

Lepas magrib, terus keluar jalan2 cari makan sampai ke Bandar Baru Bangi. balik dari sana terus je terjah panggung wayang, tengok Man of Steel la apa lagi...ditunggu2 kot. inilah hari cuti yang betul2 berehat santai di rumah selepas berhujung2 minggu penuh dengan kenduri kawin sesaja.  

3 comments:

nea lopah said...

weekend kalau dpt spent time utk diri sendiri mmg syok sgt2.

AnneRaini said...

rajinnya joging.. sy suka lepak kat umah...terasa bermakna cuti tu kalau melepak di rumah saja..haha

iamHANIS said...

hmm puasa harini...tertengok gambo makan plak :p