Tuesday, June 25, 2013

Normal routine

Setiap 2 bulan mesti pergi tempat ni, so far tak pernah miss lagi tapi tang lambat sikit tu adalah. kalau gaji tak dapat lagi, lambat la hantar tunggu sampai gaji dapat dulu. tempat ni pun tak jauh dari rumah, senang citer setaman je.

Tempat yang di maksudkan, tempat service kereta. perkara MESTI buat bila dah sampai masanya. 
 
Mamat ni memang tak pernah pandang ringan perkara2 pasal kenderaan seperti kereta ataupun motornya. motornya pun setiap 2 bulan dihantarnya service.

5 comments:

Cho Zila said...

mesti buatkan.. suami akakpun sangat menitik beratkan benda2 cam gini.. akak yang suka ambil mudah.. selalu kena bebel kalau jadi apa2...

Qhaifa Nur said...

nak raya ni lagi macam-macam kena servis...

wantie said...

sebab akak ni kerja kat pusat service. hal hal service tu akak je layang concern..

nur anis said...

Saya pun baru service..heee..

Kesuma Angsana said...

hehehe biasalah tu !