Wednesday, August 21, 2013

Gosip n hujan

Sekarang ni hangat betul cerita pasal Adi Putra tu kan. entah betul entah tidak, tidak di kenal pasti pulak tapi kesian sangat dekat AP. kalau la ini fitnah, tak ke akan memberi kesan negatif dekat perjalanan seni dia nanti. 

Petang ni 3pm, AP akan membuat press conference dekat PWTC berkenaan dengan gosip yang sedang melanda dirinya. harap sangat yang cerita ni hanya fitnah semata2, wa minat gilozzz dekat mamat ni weh...lakonan dia best kot. 

Eh tak sabar pulak nak tunggu 3pm ni...lambat pulak masa berlalu hiksss

Sat tadi laki hantar gambo dekat whatsup, sian makan maggi mamat ni. my laki tak masuk office hari ni, demam menggigil badannya pagi tadi. saya nak ambik EL tak dan sebab kena cover orang 3 hari ni. harap bertabah la my laki jaga diri sendiri dekat rumah tu. dah disiapkan nasi dengan lauk tapi bantainya makan maggi, lantak pi la...janji makan. 

Sekarang ni dah selalu hujan setiap petang. uolsss jagalah kesihatan, jangan berhujan pulak...kang demam payah. dekat klinik pun la ni dah sibuk dengan orang demam sesaja. 

4 comments:

Zee Suhaini said...

nampak meggi nih memang wat terliur..

maszmadi said...

uih.. deman2 makan megi memang menyelerakan..

ZazaMyMoon said...

kannn kita pun minat AP handsome kauu!! hehe
alahai kesiannya lah hubs makan maggie.. tp yer jg kalau demam2 mmg tak selera makan nasi.. so ikut kan je lah tekak apa nak makan ;)

Khai♥Rin : anies said...

demam2 mkn megi? x pe la janji x kebulur kn...
syafakallah...