Thursday, August 15, 2013

Mengkopi @ Dr Cafe

Hujan rahmat mencurah bumi di pagi hari ni, sejuk nikmat kalau ada dekat atas katil tapi apakan daya...ada rezeki yang perlu dicari.

Sebelah petang pulak, ada tekak yang nakkan kopi seperti biasanya. saya dan kopi, ermmm dah macam sinonim pulok ye. sejuk2 tak beku ni kalau dapat pekena kopi panas berasap memang nikmat tekak la. 
 
Coffee Latte RM9.55 and Caramel Coffee RM 12.70 from Dr Cafe. 1st time ni saya datang minum dekat sini.
 
Lepas balik dari office, balik rumah tukar baju dan keluar semula terus ke KL Festival City. ada barang yang nak dicari sebenarnya dekat sana.
 
Barang dapat, kopi pun dapat...apa lagi gebang sampai senget2 gitu...

2 comments:

ZazaMyMoon said...

bestnya bersantai kopi ye Ann sampai menyenget badan hehe

Nur-nba said...

Salam perkenalan Ann... Tq sebab sudi singgah blog Nur.. Jarang minum kopi..