Monday, August 26, 2013

Teringat KFC Pokkits

Gambo ni dah lama cuma tak pernah buat entry lagi. baru lepas lunch dekat KFC tadi, tetiba teringat la ada satu menu dulu, tak tau la sekarang ada lagi ke tidak tapi menu tu tapi sedap pada tekak saya ni.
 
Tadi makan snack plate, 2 ketoiiii ayam. KFC ni bila teringin sangat nak makan memang best datang sini. kalau ala2 baik jangan, ada yang tak habis makan nanti. tapi kalau my laki, ayam KFC ni semestinya fav dia...ajak je, confirm dia okay punya.
 
Inila dia yang saya dok teringat tu, KPC Pokkits...sedap especially gabungan sos nenas dengan manga tu. sizenya yang agak kecik, memang sesuai sangat....mesti habis punya. 
 
tak dan nak share dengan my laki masa ni, sedap + kecik kan...saya sorang boleh habiskan

No comments: