Friday, August 2, 2013

Very busy day

Bangun pagi tadi kepala dah berdenyut pening, nak kata tak cukup makan...kenyang je rasanya hiksss. yang pasti mesti tak cukup rest coz saya tengah begitu busy dengan kerja2 dekat office. keja biasa + keja luar biasa + keja terpaksa...sampai rasa dah sesak nafas pulak nak menyiapkannya. 

Untuk nak menghilangkan kesakitan kepala yang melampau, pepagi dah buat panggilan twin tower...meh minum kopi dulu. mujur ada je kawan yang sudi menemankan.

Hari ni dalam bulan2 syawal ni, adalah ramai yang sudi bawak juadah macam2 untuk di makan bersama kawan2 seangkatan. open house memang takde buat in house, so port luck je yang ada. open house nanti is coming at hotel hiksss. i is berjalan tak jejak tanah ni, seperti di awang2an.

ada kakak dekat office ni masak bihun soto, sedapnya...

ada yang bawak kuih muih yang lain...alhamdulillah sedap2 belaka

Malam ni by 7pm dari office terus pegi Kota Damansara ambik baju. lepas tu terus pegi ke hotel, banyakkkkkkkk keja menunggu. park baju dekat sana je so besok boleh datang pakai normal outfit. alamatnya diniharilah baru saya balik rumah ni...cik laki sila tidur dulu ye. tenaga bini mu amat diperlukan di tempat lain fuhhhh

3 comments:

ZazaMyMoon said...

fuhh hari mu yang penuh dgn aktiviti.. hahaha gittew... apa2 pun take care ya :)

Rai Ourkizuna said...

busy nya kak... tabah sungguh.. kalau saya habis office hour terus rasa nak rehat jee..

Sya Mimie said...

bz nya sis..hehe.. mesti bila dh rehat, tak larat nak bngun kan..hehe

*click2 buat tabungan.. :)