Tuesday, September 3, 2013

layan Diandra lagi

Seronok betul layan cerita Diandra tadi, rasa macam cute giloz pulak dak diandra tu buat muka comel cuaknya tu. paling best bila part bersama dengan adam, boleh senyum sorang weh. 

Makin sedap laju menyuap + dengan lauk yang tak berapa nak meriah tapi membuka selera la jugak bak kata my laki. berani dia kata tak sedap, mau tak berasap dapoq nanti...
 
makanan serba simple dinner tadi
 
sambal terung
 
ikan keli goreng
 
telur goreng mata curah kicap
 
last kopek, cencaluk. lepas ni nak pegi Melaka semata nak beli cencaluk sedap

Rasa2nya boleh tak cencaluk ni di bawak ke negara orang putih, layan tak diorang tu makan benda ni. teringin jugak nak tengok muka diorang bila makan dan apa rasanya di tekak mereka.

3 comments:

ZazaMyMoon said...

haha try kasi makan sesudu tengokkk.. mesti hari2 mau

shera haifa said...

telur mata curah kicap is the best!!

Kesuma Angsana said...

simple2 but sedap ni !