Thursday, September 26, 2013

Raya lagi

Dah alang2 mula tunjuk2 gambo raya, biar la sampai habis kan. meh layan lagi sesi bergambo di pagi raya, ini pun dah dekat 2 jam jugak...
 
posisi berdiri pulak, alahaiii terasa pendek je ahkak 
 
pasangan veteran ni pun sama je, kenapa saya panggil veteran sebab dua2 pun dah pencen sekarang. pekerjaan tetap sekarang, asyik honeymoon je manjang :)
 
tak sah kalau takde ni, full photo of all anak menantu cucu Hj Ishak & Hjh Jaharah, walau ada yang tak ada tapi photo of the year mesti ada
 
anak menantu perempuan
 
cucu lelaki, family besar kami ni memang tak ramai lelaki
 
pakcik dengan anak2
 
anak menantu lelaki
 
anak2 buah
 
makcik dengan anak2, perempuan memang lumayan
 
mak dengan anak, anak ni sekarang dah balik semula ke Perth

7 comments:

Cho Zila said...

tak sabar nak raya eidul adha lak yerk.. nak posing sakan gak...

Ati Masrif said...

assalam,

meriah gambar2 raya tu
bila tgk gambar mesti tersenyum2kan

kita pun tak sempat buat n3 raya lagi :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

meriah gambar raya...

Mia Kassim said...

Meriahnya.....x lama lg nak raya haji pula...hehe

Yumida Huda said...

beznye dpt tengok gambar raya bersama
besar jugak kan ruang tamu tu

Mimy Hamid said...

keluarga bosar ni

Amanina Mads said...

meriah betul raya awk thn ni.. hehe :)