Wednesday, October 23, 2013

KFC New Tuesday Treats Promotion


Summary: KFC is having its New Tuesday Treats Promotion now. Enjoy discounts up to 25% on selected meal sets combo at all selected KFC Restaurants in Malaysia.
- Terms and conditions apply.
- Available on Tuesday only.
- Only RM14.50 for 4 pieces of chicken and 2 Buns; and enjoy 6 pieces of Kentucky Nuggets for FREE! ( Available in KFC Outlets in Penang only ).
- Only RM16.50 for 5 pieces of chicken and enjoy 6 pieces of Kentucky Nuggets for FREE! ( Available in KFC Outlets in Melaka only ).
- Only RM19.90 for 8 pieces of chicken! ( Available in KFC Outlets in Kelantan only ).
- Enjoy 25% discounts on snack plate a la carte ( Available in All KFC Outlets in Malaysia ).
  • Price is subject to 6% Government tax.
  • Serving featured is for illustration purposes only.
  • Offers and conditions are subject to change without prior notice.
  • Other terms and conditions apply.
Company: KFC Malaysia
Date: onwards
Venue: Nationwide

10 comments:

Amanda Suria said...

best kan..tp x leh selalu makan fast food....

azieazah said...

Dalam tempoh 8 bulan ni, baru 2 kali pegi KFC. Tapi tak pernah lagi jatuh pada hari Selasa.

azieazah said...

Dalam tempoh 8 bulan ni, baru 2 kali pegi KFC. Tapi tak pernah lagi jatuh pada hari Selasa.

Kesuma Angsana said...

leh lah nak mkn KFC ni nanti

JunAina said...

Tetiap bulan memang anak2 request gi KFC tapi syaratnya sebulan sekali je...:)

Ema Johari said...

lama tak masuk kfc ni..

eMMe said...

hurm... promosi by kfc! tadi Me makan Dominos ade promotion set RM30, share 3 org kat opis ni, hehehe...

wantie said...

tak masuk KFC dah beberapa bulan.

jgnla sampai terjebak. risau eden. ngeee

Mrs. Ady Firdaus said...

baru dapat semalam kak ann kat penang semua outlet KFC long que smpai ke malam...

Mas Zull said...

assalamualaikum ann...sedapnya tengok...;)