Tuesday, October 29, 2013

Pizza San Francisco

Tak berapa sihat, kepala pening berdenyut2 dah berhari2 lamanya. sekarang ni mengganti perfume adalah minyak angin cap kapak, orang lalu sebelah mesti tegur...kenapa pakai minyak angin sampai saya naik angin dah nak jawab soalan macam tu. 

Balik dari keje, terus dinner dekat luar je. my laki tak bagi masak, tah bila dapat makannya nanti katanya. saya buat tak tau je...dah gitu katanya, nak buat apa lagi kan.
 
Dalam tak sihat, tekak sihat lagi la. nak makan tempat sedap2 je. agak2 la, takkan nak pegi makan tempat tak sedap pulak kan.
 
Braised Lamb RM27.90

Fish Fillet RM17.90
 
Nachos RM16.90

Saya dan my laki suka datang makan dekat PSF ni coz tempatnya tak crowded even selalu penuh tapi keadaan tak la bising, boleh makan dengan tenang. + boleh la dating laki bini tanpa gangguan. kami selalu pegi yang dekat Wangsamaju tu, senang nak parking pun.
 
mushroom sup buat hirup2...sedap ko kalau FOC ni, hiksss

Ingat dalam sehari dua lagi nak mau makan dekat sini lagi. macam teringat2 pulak braised lamb yang sedap tu, ermmmm

5 comments:

Mimy Hamid said...

tak pernah tau pun tempat ni...sedap ye

ZazaMyMoon said...

kalau time sakit kepala mmg sedap mkn kat PSF.. terapi minda.. lepas tu dan2 terus baik kann Ann sbb makanan dia sedap haha :)

Khai♥Rin : anies said...

syafakallah ann...

p/s ahad ni join kategori berapa?

JaSSNaNi said...

Assalam..
Sedapnya ann.. nak try la yg kat puchong ni.

Myra Jay said...

Kreatif jugak Nachos buat mcm tu ye :)
Br smgt nak makan :D