Wednesday, October 16, 2013

The Red Velvet by Secret Recipe

Dah tak mampu lagi nak menelan rendang lemang ketupat, hati tu melonjak2 nak makan benda lain selain makanan wajib hari raya. nak makan maggi tapi baru dua hari lepas saya makan dah, tak boleh makan selalu maggi ni. 


Terus pegi makan dekat Secret Recipe, tetiba ternampak ada kek baru...The Red Velvet. sangat sedap dan ada hirisan buah apricot di dalam kek ni. saya makan kek ni aje, kenyang sangat dah lepas tu.
 
Highly recommended pada sesiapa yang suka red velvet. harga, ikut standard SR la...RM10per slice and RM120 per whole cake.

10 comments:

Mimy Hamid said...

dah makan kak tapi tekak sy tak kena la ngan SR RV ni.,..

Khai♥Rin : anies said...

br berangan2 nk mkn tup2 SR da kuar kn kek ni

ZazaMyMoon said...

Bulan puasa haritu dah try dah. tp tekak tak bleh terima RV di SR ni sebab tak suka ada masam2 apricot plak kat tengah slice tu.. then cream cheese dia pun tak mantop.. nnt Ann try A slice heaven kat pavi punya RV tau.. itu sodap meletops punya =)

Umi Qi said...

Oooo tgk pun dah sodap nih....sgt2 beshhh so heaven plak tatap kek super sedap nih weeee

Cho Zila said...

RV semalam pulun makan der pulak yang rajin buat... SR nyer tak cuba lagi...

Madam Lala said...

mmg best ye dear?
nnt nk try la...

Yumida Huda said...

sedapnye, beznye klo dpt nikmati bersama ni

S. Faezah said...

sedap red velvet kat SR..sy suka..durian cis pon sdap gak,,hihi

Myra Jay said...

Sedapnya.. Ok nanti boleh terjah la :D

Masya said...

Sukan mkn rv tp x pernah mkn lg rv sr mahal yer....