Thursday, November 14, 2013

Simple bfast @ Avillion Admiral Cove

2nd day, gateway @ Port Dickson.

Activity pagi kalau dekat hotel apa lagi kan kalau tak pegi ambik complementary breakfast, rugi woooooo. dah dapat free, bedal saja la. so far breakfast dekat Avillion Admiral Cove ni sama standard macam hotel2 4 star yang lain...seperti air macam2 jenis, makanan macam2 jenis sampai tak termakan semuanya. tapi takpe, since kami stay another night lagi...bolehlah pelan2 kayuh.

Tak nak makan banyak sangat coz nanti tengah hari dah nak pegi makan kenduri akikah anak sepupu di Senawang.

Antara menu wajib/fav saya setiap pagi tapi tak pada nugget tu...tak berapa nak minat sangat selepas tau cara pembuatannya hiksss.

Dengan cereal ni jugak. siap beratur dengan budak2 nak ambik ni. my laki cakap i macam mak budak berebut dengan budak je...sengal

4 comments:

Nora Karim said...

hahahah mmg harus la ambil bfast yg dah termasuk dengan hotel tu kan...

Kesuma Angsana said...

best juga tu !

gadisBunga™ said...

simple je tapi menyelerakan!!!

Khai♥Rin : anies said...

Sodap tuuu