Monday, December 9, 2013

Bila rindu mereka...

Pagi tadi dapat gambar2 ni dalam my family group whatsapp, my bro pegi ke Jeli 2 hari yang lepas untuk melawat anak2 dekat sana.
 

gambar tengah sarapan pagi selepas ambik 2 anak dara tu keluar dari kampus
 
Lepas tu bawak pegi jalan2, shopping2, makan2 lagi. kemain gembira lagi mereka2 ni, yang kecik2 dapat berjalan jauh tengok kakak. yang kakak pulak gembira dapat jumpa keluarga. tak lama lagi semester break, dapatlah balik rumah semula...cuti sebulan kalau tak salah.

Maksu rindu korang semua, tak sabar dah nak tunggu cuti (^_^)

2 comments:

QasehnyaRania said...

syok la ada ank sedara yg dh besar besat.
sy tumpang kasih dgn anak anak buah je. hihi. anak buah means anak kepada sepupu

Siti Asiah said...

ramai2 baru riuhkan Ann...;)